Nachtwacht Schilderwerken

SUPER KWALITEIT & GARANT WERK  & NAUWKEURIGE OPLEVERING

Diensten 

U kunt uw volledige huis laten schilderen, van binnen of van buiten, maar u kunt een schilder ook gebruiken voor bepaalde afwerkingen zoals muurdecoraties.

Onderhoud is erg belangrijk voor uw woning of bedrijfspand, hierdoor kunt u vervelende problemen voorkomen. Uw houtwerk heeft een goede verf laag nodig om beschermd te zijn tegen de vele verschillende weersomstandigheden. Houdt u dit daarom goed in de gaten en schakel ons in.

Uw woning / bedrijfspand is een kostbaar bezit, daar moeten we dus zuinig op zijn! Logisch dus dat u dan kiest voor een schilder met hart voor uw huis. Als vakkundig schildersbedrijf weten wij als geen ander dat u het belangrijk vindt dat alles er weer tip-top en goed onderhouden uit ziet. Uw woning / bedrijfspand wordt daarmee niet alleen verfraaid maar ook langdurig beschermd. De veelzijdigheid van verschillende materialen en kleurtoepassingen kunnen uw woning / bedrijfspand precies die uitstraling geven die U zo graag wenst. Als u denkt dat wij alleen voor bedrijven werken dan heeft u het helemaal fout ! Wij werken voor alle particuliere klanten.

Door ons professioneel verf assortiment van o.a. Farrow & Ball, Little Green, Sigma Coatings, Sikkens, Wijzenol, Caparol muur verven, Veveo Coatings, Pro Gold, Meesterhand brengen wij uw werk tot een mooi en strak eindresultaat.

Wij komen dan ook graag persoonlijk langs om uw wensen te bespreken, een uitgebreid advies te geven en eventueel een vrijblijvende offerte op maat aan te bieden.

Klant vriendelijkheid

 

Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant, maar wij verwelkomen u nog liever als terug kerende klant. En daar doen wij ons uiterste best voor. Voor ons betekent dit continuïteit in ons werk en voor u betekent dit dat u met een gerust hart uw kostbare bezit dat uw woning is, aan ons kunt toe vertrouwen. Wij zijn er dan ook trots op dat de meeste van onze klanten ook terug kerende klanten zijn.
 

Advies


 

Het kiezen van een kleur is een van de moeilijkste dingen bij het vormen van een nieuw interieur of straatbeeld. Kleuren bepalen de sfeer van de ruimte en hebben een optisch effect, het kan de ruimte groter of juist kleiner laten lijken. Ook is het belangrijk dat de kleur bij het meubilair, vloer en uiteraard jouw eigen stijl past! Gelukkig zijn er vandaag de dag vele kleurwaaiers en internetsites beschikbaar om je te inspireren en je een indruk te geven hoe een bepaalde kleur sfeerbepalend kan zijn. Vaak blijft het tóch moeilijk om van een kleine kleurstaal een goede indruk te krijgen van de uitwerking van de kleur op de ruimte.

Lichtinval en weerkaatsing van licht door andere elementen in de ruimte kan een kleur beïnvloeden. Om teleurstelling te voorkomen kunnen wij u helpen. Onze vakkennis, verkregen door onze jarenlange ervaring zorgt voor een objectieve en deskundige mening. Wij kunnen bijvoorbeeld een grote kleurstaal maken met de door u gekozen kleuren of kunnen een proefstuk op maken van de gekozen kleur op het betreffende object.


 

Er zijn een scala van mogelijkheden voorhanden om uw wanden en/of plafonds mee af te werken. U kunt uw wanden strak stukadoren en laten sausen in een mooie kleur. U kunt ook kiezen voor glasvlies behang, deze afwerking is ideaal bij muren met kleine scheurtjes, het behang zorgt ervoor dat kleine scheurtjes niet meer zichtbaar zijn of terug komen. 

Glasvlies behang is tegenwoordig verkrijgbaar in diverse dessins, ook hierbij is het sausen in iedere gewenste kleur mogelijk. Heeft u al een behang gezien? Wij kunnen dit  voor u regelen en met precisie voor u aanbrengen. Geheel vrijblijvend helpen wij u om de juiste beslissing te nemen zodat  u hiervan nog jarenlang kunt genieten.
Kleuradvies


Goed schilderwerk wordt gevormd door de combinatie van de volgende factoren zoals, een langdurige bescherming van het object, een fraai uiterlijk en efficiënt materiaal gebruik. Maar de keuze van de kleur of kleur combinatie is zeker niet minder belangrijk. Uiteraard zijn wij altijd graag bereid u van advies te voorzien.